Wij gaan verhuizen

 

Floris Watersport gaat verhuizen naar WASPIK

Floris Watersport gaat eind januari verhuizen naar Waspik (voormalig Scharloo) omdat wij in het mooie Drimmelen uit onze jas gegroeid zijn.

Voor de gemiddeld 200 boten die wij per jaar verkopen, is de ruimte in Drimmelen te klein geworden, zowel in onze loods, als op ons verkoopplein en ook de ligplaatsen in het water zijn niet meer toereikend.

Wij gaan het ook steeds meer als nadeel ervaren dat wij in Drimmelen niet alles op 1 locatie hebben, maar verspreidt over meerdere plaatsen.

Wij hebben een hele mooie locatie gevonden waar alles op één plek te vinden is.

Op deze locatie is er voldoende verkoopruimte, binnen in een ruime loods, op het buitenterrein en ook eigen ligplaatsen in het water. Door de vele ligplaatsen in het water en de beschikking over een eigen kraan is het maken van een proefvaart veel sneller te realiseren en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Deze mooie plek hebben wij gevonden in Waspik, Scharlo 8. Deze locatie is gelegen naast de mooie Jachthaven van Scharloo, direct gelegen aan de A59.

Komt u vanaf eind januari gerust eens een kijkje nemen op onze nieuwe locatie in Waspik, we heten u ook daar van harte welkom en we hopen u daar nog beter van dienst te kunnen zijn.

Echter tot eind april zullen onze boten zich zowel in Waspik of in Drimmelen kunnen bevinden, dus vragen wij u om even van te voren te informeren op welke locatie de boot, die u wilt komen bezichtigen, zich bevindt.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op.

Graag tot ziens in Waspik.