In- en verkoop van pleziervaartuigen

Floris Watersport is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van pleziervaartuigen. Wij verkopen allerlei soorten pleziervaartuigen van groot naar klein, in diverse prijsklassen.

Wij zijn gevestigd in Waspik (voormalig Jachthaven Scharloo), Scharlo 8. Hier vindt u onze verkoopsteigers, onze ruime showroom en kantoor.

Ruim 6500 watersportplezier met zowel ligplaatsen in het water als in de showroom.

In onze mooie showroom hebben wij een steiger gebouwd, zodat u makkelijk in alle boten kunt stappen en het schip in zijn geheel kunt inspecteren. Dit geldt uiteraard ook voor de boten die aan onze verkoopsteigers in het water liggen. Door de vele ligplaatsen in het water en de beschikking over een eigen kraan, is het maken van een proefvaart, bij serieuze interesse, snel te realiseren.

Floris Watersport

Floris Watersport

Op onze locatie staan al onze boten bij elkaar, dit maakt het overzichtelijk en zo kunt u zich rustig oriënteren en kijken welke boot eventueel uw interesse heeft.

Kijkt u eens rustig rond op onze site naar ons complete aanbod. Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze verkopers.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in Waspik.